Stratergi Marketing 2018

Susah nak buat sales kat online?
Facebook kena Block?
Social Bisnes dah TERLALU TEPU?​

Pening nak buat website sendiri?
UPAH buat website mahal dan rasa macam tak mampu je nak buat…

Nak jadi seorang webmaster yang LUAR BIASA HEBAT yang tahu menggunakan Google SEO dan Google SEM?
Jana income hanya dari rumah dalam keadaan tenang dan selesa disamping anak dan keluarga.

Buat bisnes online di tahun 2018 ini agak mencabar untuk kebanyakan Online Marketers. 

Tahun 2018 bukan tahun untuk bersantai

Anda akan ketinggalan jika anda biarkan bisnes anda ditahap lama!

Jom sertai sekarang Bengkel Kelas Website kami di Shah Alam pada setiap hari Ahad, untuk mempelajari teknik bagaimana untuk membina website anda sendiri dan menjadi seorang webmaster yang LUAR BIASA HEBAT menggunakan senjata RAHSIA bagaimana untuk membangunkan sebuah website yang cantik dan sempurna.

Anda pasti akan membawa pulang Ilmu baru yang bermanafaat. 

Bengkel yang kami anjurkan adalah Hands-On yang mana semua student perlu mempraktikan segala ilmu dimasa yang sama. Jadi mudah bagi para tenaga pengajar kami akan memantau dan membantu anda.

Apa yang akan anda pelajari dari sesi kelas ini?

  • Teknik membina website secara “SHORTCUT”
  • Real-time Practice (Hands On)
  • Mengetahui Teknik Rahsia bagaimana meletakan website di Google Search Engine.
  • AMP website 
  • Membina Online Forms dan auto reply emails
  • Keyword “SPY”
  • Teknik Copywriting memikat Audience di website
  • Focus Audiences
  • Teknik share website di Whatsapp

Siapa yang prlu hadir?

  • Usahawan
  • Peniaga
  • Agent
  • Pekerja
  • Mereka yang sedang mencari peluang bisnes Online

Tempat duduk TERHAD.
DAFTAR SEKARANG sebelum semua tempat duduk penuh!

Berapa harga pelaburan anda?

RM1,699
RM500
RM450

Hanya RM397 sahaja

BONUS untuk anda yang mendaftar hari ini

• 1 Domain website .com
• 1 Hosting
• Anda juga akan membawa pulang sebuah website yang beharga lebih dari RM300.00

Adakah BERBALOI dengan yang anda bayar?
Daftar sekarang sebelum semua tempat duduk di PENUHKAN.

Anda perasan tak Kos Iklan FB Ads sekarang dan makin naik dan mahal?
Adakah anda masih nak kekalkan hanya berniaga di Facebook dan IG saja, sedangkan dah ramai otai-otai bisnes memiliki website mereka sendiri?

Nak website anda tersenarai dalam Google yang boleh di lihat di seluruh dunia?

Jika jawapan anda , Ya, ini PELUANG terbaik untuk anda!

Jadi ambil peluang ini dan DAFTAR sekarang untuk mengelakan anda tiada tempat untuk mempelajari ILMU yang bermafaat ini!

Jika anda sebahagian dari pekerja yang dikenakan VSS

Ini tempat yang terbaik untuk anda menjadi seorang webmaster. Semua skill dan JURUS website anda boleh gunakan.

Proven / Testimoni

Tempat duduk TERHAD.
DAFTAR SEKARANG sebelum semua tempat duduk penuh!

Segala yuran boleh dibuat terus melalui Maybank2u.

Nama: Khairul Nizam
Maybank: 162263261583
Yuran: RM397.00
Phone: 0176554927

Sila attach bukti slip di ruangan Bukti Pembayaran.

Klik untuk Maybank2u

Sila semak domain .com anda di bawah

Sila masukan nama domain yang ingin didaftarkan saja

Copyright ©http://pixel1.my | 2018